Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Renault Zoe 2019 Fiyatı ve Yakıt Tüketimi
Renault Zoe 2019 Fiyatı ve Yakıt Tüketimi

Renault Zoe 2019 Fiyatı ve Yakıt Tüketimi

Renault Zoe 2019 Fiyatı ve Yakıt Tüketimi

21. yüzyılın en önemli teknolojik ürünlerinden biri de elektrikli araçlar… Doğaya, diğer araçlara göre çok çok daha az zarar veren elektrikli otomobillerin kullanımı hızla yayılıyor. Her benzinliğe elektrikli otomobiller için şarj istasyonları kuruluyor ve elektrikli otomobiller her geçen gün daha da akıllı hale geliyor.
Tüm bu durumlar elektrikli otomobilleri birinci tercih yapıyor.

Henüz fiyat açısından çok düşük olmayan elektrikli otomobillerin gelecekte çok daha uygun fiyatlı olacağı da düşünülürse, gelecekte yolların hakiminin elektrikli otomobiller olacağı tahmininde bulunmak mümkündür. Elektrikli otomobil üreten markalardan biri de bir Dünya markası olan Renault’tur. Renault, Zoe modeli ile elektrikli otomobillerin hakim olacağı geleceğe hazırlık yapıyor, o geleceği daha da yakın bir tarihe çekiyor.


Renault Zoe Hakkında Bilgi : 

Renault Zoe, Renault markasının 2012 yılından bu yana üretimini yaptığı küçük sınıf bir elektrikli otomobildir. Bu otomobil, her kullanıcı tarafından beğenilen, sürüş konforu oldukça iyi olan bir araçtır. Renault Zoe, iki yıl (2015, 2016) boyunca dünyanın en çok satan on elektrikli otomobili listesine girmiştir.

 

Renault Zoe Özellikleri : 
Renault Zoe, yakıt olarak elektriği kullanan bir araçtır. Bu sayede doğaya karbon salınımı yapmaz ve doğa dostudur. 41 kWh’lik lityum iyondan yapılmış bataryaya sahiptir. Yakıt hacmi 6500’dür. Renault Zoe saatte maksimum 135 km hız yapabilmektedir. Araç 100 km’ye 13,5 saniyede çıkmaktadır. Otomatik vitesli bir otomobildir. Bagaj kapasitesi 338 litredir. Önden çekişli bir araçtır. Gövde tipi 5 kapılı hatchback’tir.

Renault Zoe’nin motor gücü 107 beygirdir. 5 koltukludur. Tork gücü 225 nm’dir. Zoe, tasarım olarak standart bir A segment otomobile benziyor. Önde tamponlara yerleştirilen LED formlu gündüz aydınlatmaları ve yine önde yer alan büyük Renault logosu aracın tasarımı konusunda dikkat çeken noktalar. Renault Zoe’nin üzerindeki bu büyük logo, altında şarj girişini saklıyor. Logonun olduğu kısım bir kapak şeklinde ve bu kapak kaldırılınca araç oradan şarj ediliyor. Araç yandan 4084 mm uzunlukta.

Jantlar ise 17 inçlik alaşımdan yapılmış ve aracı oldukça şık gösteriyor. Renault Zoe’nin iç kısmında orta konsolun üstünde dokunmatik ekran yer alıyor. Araçta dijital göstergeler kullanılmış. Aracın içi oldukça geniş, arka koltukta oturan üçüncü kişi de oldukça rahat edebiliyor.

 

Renault Zoe Yakıt Tüketimi :
Renault Zoe, 2016’da yenilendikten ve batarya kapasitesi yükseltildikten sonra tek şarj ile 400 km gidebilecek hale geldi. Renault Zoe, 2,5 saatte %100 şarj oluyor. Renault Zoe’nin şarj edilebilmesi için evlerde de kullanılabilen bir şarj kablosu ve 220 voltluk bir priz yeterlidir.

 

Renault Zoe Fiyatı :
Renault bu model için, diğer markaların elektrikli modellerine kıyasla daha uygun bir fiyat sunuyor.
Renault Zoe’nin fiyatı satıcıdan satıcıya değişiyor. Bu aracın fiyatı 130.000 TL civarında seyrediyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site