Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Toyota Camry Hybrid 2019 Model
Yeni Toyota Camry Hybrid 2019 Model

Yeni Toyota Camry Hybrid 2019 Model

Üretildiği 1982’den bugüne kadar 100’den fazla ülkede 19 milyon adedin üzerinde satış adedine ulaşan Toyota Camry halen E segmentinde dünyanın en çok satılan sedanı olmaya devam ediyor.

Yeni Toyota Camry Hybrid, güçlü ve kendi kendini şarj edebilen hibrit versiyonu ile E segmentine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, hibrit bilinirliğini yerleştirmek için çok büyük ve önemli adımlar attıklarını belirterek, “Hibrit artık gelecek stratejimizin temelini oluşturuyor.” dedi.

 

Bozkurt, Yeni Toyota Camry’i ise 2,5 litre hibrit versiyonuyla sunduklarını belirterek, “Camry modelimizin lüks segmentte marka imajımıza oldukça önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bütün özellikleriyle prestiji ilk andan itibaren hissettiren Yeni Camry, ideal bir makam otomobili olarak da öne çıkıyor.” diye konuştu.

Bozkurt, tüm dünyada 13 milyonun üzerinde, Türkiye’de 12 bin 88 adet Toyota hibrit araç satışının gerçekleştiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Otomotiv sektöründe dünyanın değişimine tanıklık ettiğimiz bir süreç yaşıyoruz. Hibrit araçlar, dizel ve benzinli araçlara göre yakıt tüketimi daha düşük olduğu için bu da toplam maliyeti doğrudan etkiliyor. Yaptığımız çalışmalar ve ölçümlerde hibrit araçların dizele göre %15, benzinliye göre %36 oranında daha az tüketim olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte hibrit araçlarımız üst düzey konfor ve sürüş zevki de sunuyor. İki yeni modelimiz ile birlikte artık hemen hemen her segmentte hibrit versiyonlarımızla yer alacağız. Özellikle lüks segmentte hibrit versiyonlarımızla da bulunuyor olmamız markamızın bu teknoloji ile ilgili stratejisini güçlü bir şekilde ortaya koymaktadır .”

 

Yeni Toyota Camry Hybrid 2,5 litrelik motoruyla yakıt verimliliği, düşük emisyon ve sessiz bir sürüş sağlıyor. 218 HP güç üreten hibrit motor, 98 g/kilometrelik düşük emisyon değeriyle de dikkat çekiyor. Bu güçlü ve verimli motorun ortalama yakıt tüketim değeri ise 100 kilometrede 4,3 litre.

Yeni Toyota Camry Hybrid’in prestiji yansıtan kabini de dikkatlice düşünülüp tasarlanmış. Fonksiyonellik, stil ve işçiliğin çok iyi kaynaştığı kabinde, üst düzey “premium” konfor sağlandı. Toyota Camry Hybrid’in geniş kabininde yüksek kaliteli yumuşak doku malzemeler, deri ve ahşap malzemeler kullanıldı. İç döşemede bej ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Camry Hybrid yeni platformu sayesinde sınıfının en geniş yaşam ve 500 litrelik bagaj hacmi sunuyor. Bugünün teknolojilerini çok iyi takip eden Camry’de kablosuz şarj özelliği de bulunuyor.

Toyota’nın Yeni Global Mimarisi (TNGA) platformu; güvenlik ve heyecan verici sürüş deneyimini en üstün üretim teknolojisi ile bir araya getiriyor. TNGA, Yeni Camry Hybrid’e daha alçak bir ağırlık merkezi, son derece sağlam bir gövde ve gelişmiş çift salıncaklı süspansiyon sağlıyor; bu sayede size daha fazla kontrol hissi ile olağanüstü bir yol tutuşu ve sürüş konforu sunuyor.

 

Arka koltuktan dijital kumandalı dokunmatik konfor modülü özelliği sayesinde klima, müzik sistemi, arka güneşlik ve arka koltuk sırt ayarı yapılabiliyor. Bu özellikleriyle yeni nesil Toyota Camry bir “makam otomobili” havasını da yansıtıyor. Düşük emisyon ve yüksek yakıt verimliliğini performansla birleştiren yeni hibrit motor 218 HP güç üretiyor. Bu güçlü hibrit motor Camry’i sadece 8,3 saniyede 100 kilometre hıza ulaştırıyor.

Toyota’nın yeni lüks sınıf hibrit sedan modeli Toyota Camry Hybrid’in 2019 model Türkiye fiyatı açıklandı.

Toyota Camry Hybrid 2019 model kampanyalı fiyatı

Toyota Camry Hybrid 2.5 Hybrid Passion e-CVT 479.000 TL
Toyota, ÖTV matrah indirimi uygulanmış ve 2 Mayıs 2019 itibariyle geçerli, tavsiye edilen perakende satış anahtar teslim fiyat listesidir.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site