Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Toyota Yaris 2019 Model Türkiye Fiyatı Ne Kadar ?
Toyota Yaris 2019 Model Türkiye Fiyatı Ne Kadar ?

Toyota Yaris 2019 Model Türkiye Fiyatı Ne Kadar ?

Toyota’nın B segmenti temsilcisi Yaris, 2019 versiyonuyla fiyatlandı.

2019 Model Toyota Yaris, geçen sene ki versiyonuna göre 4 bin TL civarında fiyat farkıyla satışa sunuldu. 3 farklı donanım paketi ve iki farklı motor seçeneği bulunan aracın hibrit versiyonu da ayrıca satışa fiyatlandı. Fakat bizim konumuz standart versiyonu olacak. Gelin bu aracı bütün detaylarıyla yakından tanıyalım.

Toyota Yaris, ülkemizde pek ilgi gören bir araç deÄŸil.  Rakiplerine baktığımızda Citroen C3, Ford Fiesta, Honda Jazz, Hyundai i20, Kia Rio, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Seat Ibiza, Skoda Fabia ve Volkswagen Polo gibi birçok araç bulunuyor ve bunlar arasında öne çıkacak farklar oluÅŸturamadığı için raÄŸbet görmüyor.
Yine de Toyota’nın sorunsuzluk kimliği kapsamında tercih eden kişiler var ve baz versiyonunu şuan 70 bin TL altına almak mümkün.

toyota-yaris-2
2019 Model Toyota Yaris Donanımları

Toyota Yaris için dört farklı donanım paketi bulunuyor. Fakat Toyota cephesinde Life ve Fun Special modelinden sonra Style X-Trend adlı birleşik paket sunuluyor. Normal de X-Trend ve en üst seviye olan Style paketi geliyor. Bu yüzden sırasıyla dört paketin özelliklerini aktaracağız.

Life paketi 14 inçlik standart jantla geliyor. Gündüz farları, folow me home adlı refakatçi aydınlatma özelliği, elektrikli katlanabilir yan aynalar, bagaj üstünde yer alan led stop, manuel klima, 12 volt giriş, elektrikli ön camlar (arkalar manuel), 6 hoparlörlü ses sistemi, usb girişi, Bluetooth gibi özeliklere ek olarak bilindik güvenlik sistemlerine ek olarak lastik basınç sensörü, yokuş kalkış desteği, 7 hava yastığı, elektronik çekiş kontrol sistemi özellikleri de standart olarak sunuluyor.

Fun Special versiyonunda ise 15 inçlik standart jantlar, deri vites topuzu ve el freni, elektrikli arka camlar gibi ek özellikler geliyor.

X-Trend paketine geçtiğimiz de ise 2019 Model Yaris daha alınabilir araç haline kavuşuyor. 15 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, ön kol dayama, çift bölgeli tam otomatik klima, 7 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, soğutmalı torpido gözü, geri görüş kamerası, 4.2 inçlik TFT bilgi ekranı gibi özelikler bu paketle standart olarak sunuluyor.

Style versiyonuna geçince X-Trend modelinden farklı olarak otomatik kararan iç dikiz aynası ve birkaç trim kaplama farkı ortaya çıkıyor.

 

Eğer Yaris’in opsiyon dünyasına girecek olursanız X-Trend ve Style paketlerinde otomatik katlanabilir yan aynalar, far ve yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi, otomatik uzun farlar, anahtarsız çalıştırma sistemi, şerit takip asistanı, ön çarpışma önleme sistemi, dışta ve içte kişiselleştirilebilir seçenekler sunuluyor.

toyota-yaris-1

Opsiyon olarak sunulan özelliklerin birkaçını hali hazırda standart olarak üst versiyonlarında sunan firmalar var. Bu yüzden Yaris standart haliyle ilgi çekici durmuyor. Fakat aktif sürüş destek sistemlerine opsiyonla olsa da yer vermesi Japon firmanın b segmentini sıkı takip ettiğini gösteriyor. Birde dizel motor seçeneği ya da küçük hacimli turbo motorunu satışa sunmuş olsa daha cezbedici araç olabilirdi. Otomobil üreticileri artık dizelden vazgeçiyor ve Yaris’in hibrit versiyonları hali hazırda bir süredir satılıyor. Fakat bu sınıfta araç almak isteyenler düşük yakıt tüketimi ve tatminkar performansı bir arada bekliyor. İlk olarak Alman ve Fransız grubu araçlar daha sonra da Güney Koreliler 1.0 ve 1.2 litrelik turbo benzinli ünitelerle gereken adımı atmışlardı. En kısa sürede Toyota cephesinden de küçük hacimli turbo ünitelere sahip Yaris bekliyoruz. En azından CH-R modelinde sunulan 1.2 litre turbo motorun Yaris modelinde kullanılması Toyota’nın satış rakamlarına olumlu yönde yansıyacağını düşünüyoruz ve fiyat listesine geçiyoruz.

2019 Model Toyota Yaris Türkiye Fiyat Listesi

Versiyon Tavsiye Edilen Fiyatları -Tavsiye Edilen Kampanyalı Fiyatları- Tavsiye Edilen Hurda Teşvikli Fiyatları
1.0 Life 90.150 80.150
1.5 Fun Special 100.850 90.850
1.5 Fun Special Multidrive S 114.850 106.850
1.5 Style X-Trend Multidrive S 137.850 129.850





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site