Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake Özellikleri
Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake Özellikleri

Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake Özellikleri

Ünlü Alman markası Volkswagen, geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni aracı ile birlikte orta segment modellerine bir yenisini ekleyeceğe benziyor.
2021 yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake versiyonu, dinamik tasarımı, yüksek işlevselliği ve modern teknolojileri ile sınıfında standartları belirleyebilir.

2021 Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake Özellikleri

Aracın son derece şık ve dinamik bir şekilde tasarlandığını söyleyebiliriz. Ayırt edici özellikleri arasında araçtaki kesintisiz ışık şeridine sahip ön kısım, çarpıcı krom çubuklar ve altta yeni hava girişleri yer alıyor diyebiliriz. Aracın hem ön hem de arka tarafındaki özel LED ışıklandırmalar, özellikle gece saatlerinde ön plana çıkmanızı sağlayacaktır.

 

yeni-volkswagen-arteon-shooting-brake-fotograflari-5

Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake

Ayrıca araç içerisinde Arteon Shooting Brake modelinde eHybrid sistemi de yer alıyor yani bir pug-in hibrit motor sizleri bekliyor. Araca sahip olduğunuz takdirde sizler de sıfır emisyon ile birlikte günlük sürüş mesafelerini kat edebilirsiniz. Aracın içerisinde pek çok farklı teknik yenilik daha bulunuyor diyebiliriz; güç aktarım mekanizmaları ve IQ.DRIVE yardımcı sistemleri bu yeniliklerden birkaçı. İsteğe bağlı Seyahat Asistan Sistemi ile birlikte 0 km/s ile 210 km/s hız aralığında otomatik sürüş desteği ile yolculuk yapabilirsiniz (sistem sınırları dahilinde). Bu sistem sayesinde arkanıza yaslanın ve gittiğiniz yere arabanızın sizi götürüşünü seyredin!

 

yeni-volkswagen-arteon-shooting-brake-fotograflari-4

 

Travel Assist’in yanı sıra bu sistemin ayrılmaz parçalarından biri olan tahmini hız kontrol sistemi de yeni Arteon Shooting Brake içerisinde yer almaktadır. Uyarlanabilir hız sabitleyici hız sınırlarına, şehirlere, virajlara ve/veya kavşaklara karşılık gelen kurallara ve sınırlara karşılık verir. Bu sayede sizleri son derece güvenli ve keyifli sürüş deneyimleri bekliyor olacaktır. Aracın hem teknolojik oluşu hem de bir aile arabası olması standartların üzerinde olmasını sağlayan etkenlerden diyebiliriz. Bu denli geniş ve çok kullanımlı bir plug-in hibrit araç gerçekten de ilgi çekici diyebiliriz.

 

2021 Model Yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake Foto Galeri





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site