Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Opel Ağustos Ayı Kampanyaları
Yeni Opel Ağustos Ayı Kampanyaları

Yeni Opel Ağustos Ayı Kampanyaları

Opel, müşterilerine Ağustos ayında birbirinden cazip koşullarla otomobil sahibi olma imkanı sunuyor.
Opel’in bu yıl müşterileri ile buluşturduğu modellerinden olan makyajlı Astra, yeni motor, dokuz ileri vitesli otomatik şanzıman ve daha da dijitalleşen teknolojileriyle sunuluyor.

IntelliLux LED® Matrix Far teknolojisi, sportif tasarımı, AGR (Aktion Gesunder Rücken – Alman Sağlıklı Sırtlar Kampanyası) sertifikalı ergonomik koltuk seçenekleri ile severlerine sunduğu birbirinden farklı donanım olanakları sayesinde büyük ilgi uyandırmaya devam eden Astra HB modeline 199.900TL’den başlayan kampanyalı fiyatlar ile sahip olunabiliyor.

 

Diğer Opel modellerinde de yaz sonu fırsatları sunuluyor. Yeni Corsa’ya, Ağustos ayına özel 149.900 TL’den başlayan fiyatlarla; amiral gemisi Insignia modeline ise Ağustos ayına özel 319.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Opel’in B-SUV segmentindeki oyuncusu Crossland X 194.300 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, Grandland X, 254.800 TL’den başlayan fiyatlarla Opel severlerin beğenisine sunuluyor.

 

AÄŸustos ayında müşterilerine farklı finansman çözümleri de sunan Opel, 120.000 TL’ye varan %0,69 faizli özel kredi seçeneklerinin yanı sıra belli baÅŸlı modellerde 67.000 TL’ye varan 12 aylık ödeme seçenekleri ile %0 faiz olanağını birleÅŸtirerek müşterileri cazip seçenekler sunuyor.

Kaynak: Opel





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site