Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Hyundai Tucson 2021 Model Özellikleri Fiyatı Ne Kadar
Yeni Hyundai Tucson 2021 Model Özellikleri Fiyatı Ne Kadar

Yeni Hyundai Tucson 2021 Model Özellikleri Fiyatı Ne Kadar

Yeni Hyundai Tucson özellikleri ve fiyatı gelecek aylarda en çok arananlar olacak.
Zira, Tucson sınıfının en sevilen modelleri arasında yer alıyor ve her yıl daha fazla satış adedi yakalıyor.
Şimdilik 2021 Tucson fiyatı açıklanmadı ama Yeni Hyundai Tucson’un genel özelliklerini sizin için özetledik.

 

Yeni Hyundai Tucson Özellikleri ve Fiyatı

Bildiğiniz üzere birkaç hafta önce 2021 Hyundai Tucson tanıtıldı. Hyundai Tucson 2021 modeli heyecan verici özellikleri ile dikkat çekti. 2019 yılında Los Angeles AutoMobility Fuarı’nda tanıtılan Vision T Concept baz alınarak üretilen bu yeni SUV, hem geniş yaşam alanı, hem heybetli duruşu hem de motor seçenekleri ile önemli. Gelecek yıl, muhtemelen yeni bir SUV almak isteyenlerin ilk baktığı seçeneklerden biri olacak. Özellikle teknik ve tasarım anlamında bunu hak ettiğini de söylemek gerek. Zaten marka da kompakt SUV segmentine sıradışı tasarım özellikleriyle farklı bir bakış açısı getirme iddiasını taşıyor.

2021 Hyundai Tucson Motor Seçenekleri

Yeni Tucson’un motor çeşitliliği de dikkat çekici. Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu pazarlarda kullanıcıları bolca elektrik destekli motor seçeneği bekliyor olacak. 2021 Hyundai Tucson Dizel ve benzinli ünitelerin de içerisinde bulunacağı ürün gamı bu sayede her çeşit kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir zenginliğe sahip.

Yeni Tucson Motor Seçeneği 1: Yeni Tucson’un giriş seviyesinde 1,6 litrelik benzinli motor karşımıza çıkıyor. 150 PS’lik güç üretiyor. / 265 PS’lik bir benzinli seçenek daha var.
Yeni Tucson Motor Seçeneği 2: 115 PS güç üreten 1,6 litrelik dizel motor da var.
Yeni Tucson Motor Seçeneği 3: 48V mimarisinin merkezinde olan hibrid motor da var. bu seçenek benzinli motorun seviyesini 180 PS, dizel motorunkini ise 136 PS’e yükseltiyor.
Şanzıman noktasında ise 6 kademeli manuel ve 7 kademeli otomatik parça karşımızda olacak.

 

Yeni Hyundai Tucson’un Satışları Başlıyor!

Üretim süreci de tanıtımla birlikte başlayan Tucson, kısa süre içerisinde satışa çıkacak, deniyor. Tanıtım sürecinin ardından önce Güney Kore iç pazarında sonra da Avrupa’da ve sonra diğer pazarlarda bayilere dağılım başladı. Peki, Hyundai Tucson 2021 özellikleri neler?

 

2021 Hyundai Tucson’un Genel Özellikleri

Yakında bayilerde 2021 model Tucson sergilenmeye başlayacak. Peki, yeni Tucson’un öne çıkan özellikleri neler?

Hyundai Tucson, eski nesline göre daha kaslı duruyor.
Sert ve keskin hatları öne çıkarılmış.
Dinamik oranlarıyla ve sertleşen hatlarla daha erkeksi bir hava da kazanmış.
“Sensuous Sportiness” tasarım kimliğine göre geliştirilen Tucson, orantı, mimari, stil ve teknoloji ile karakterize edilimiş.
Yenilikçi teknolojiye ek olarak üst düzey mobil çözümler de sunacak şekilde yenilenmiş.
Modelin öne çıkan en büyük özelliği ise tasarımla bütünleşen yeni parametrik gizli far sistemi. Araç çalıştırıldığı zaman beliren farlar, ön bölümde oldukça güçlü bir ilk izlenim sağlıyor. Işıklar söndüğünde ise aracın ön kısmına hakim olan geometrik desenler ön plana çıkıyor.
Yeni Hyundai Tucson’da Yaşam Alanı Büyüdü!
Bir önceki nesle göre 20 mm daha uzun bir otomobille karşı karşıyayız.

Ayrıca eski nesline göre tam 15 mm daha geniş. 10 mm artırılmış dingil mesafesi de sunuyor. Bu durumda özellikle arka koltukların çok daha ferah bir hale geldiğini net olarak söylemek mümkün. Arkada oturan yolcular için 26 mm ek diz mesafesi de bunun kanıtı.

 

Yeni Tucson’un Bagaj Hacmi Ne?

Boyutlar demişken bagajdan da bahsetmek gerek. Tucson 2021 modelinde bagaj da genişledi. Tucson’un bagaj kapasitesi, seçilen motor ve güç aktarım sistemine bağlı olarak 33 ila 107 litre arasından artırılmış. Hyundai tarafından açıklanan hacim 620 litre ve koltuklar katlandığında da 1.799 litreye kadar çıkabiliyor.

 

Mücevhersi Ön Izgara Çok Dikkat Çeker!

2021 model Hyundai Tucson’u diğer küçük SUV’lerden hatta otomobil dünyasındaki diğer modellerden farklı kılan bir özellik görüyoruz. Sadece bu özellik için bile çok sayıda alıcı bulacağına inanıyoruz. En son teknolojiye sahip bir aydınlatma sistemi var. Ancak bu sistem farlar yanana kadar belirmiyor. Aydınlatma teknolojisi öyle özel bir tasarıma sahip ki; gündüz farları açıldığında da ızgaranın koyu krom görünümü, mücevher gibi bir şekil alıyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site