Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Opel’lerde Ekim Ayı sıfır faizli kampanya fırsatı
Opel’lerde Ekim Ayı sıfır faizli kampanya fırsatı

Opel’lerde Ekim Ayı sıfır faizli kampanya fırsatı

Opel’lerde sıfır faizli kampanya fırsatı

Opel, Ekim ayında uyguladığı sıfır faiz kampanyası ve farklı finansman olanakları ile müşterilerine sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Teknolojik yenilikleri ve ayrışan özellikleri ile satışa sunulduğu ilk günden itibaren segmentinde güçlü bir oyuncu olan AUTOBEST ödüllü yeni Opel Corsa’ya Ekim ayında, 45.000 TL kredi için 15 ay, %0 faiz imkanına ek showroom’lara özel avantajlar ve 159.400 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Segmentinde ilk defa sunulan IntelliLux LED Matrix Farlar, yaya algılama özelliğine sahip çarpışma önleme sistemi, akıllı hız sabitleme sistemi, şerit koruma uyarı sistemi ve trafik işareti tespit sistemi gibi en güncel sürüş destek sistemlerini bünyesinde barındırarak her profile hitap eden yeni Opel Corsa segmentinde rekabet gücünü arttırıyor.

 

Opel’in bu yıl müşterileri ile buluşturduğu gözde modellerinden, iddiasını kanıtlamış motoru, dokuz ileri vitesli otomatik şanzıman seçenekleri ve daha da dijitalleşen yenilikçi teknolojileriyle yeni Opel Astra HB modeli ise 222.700 TL’den başlayan kampanya fiyatları ile alıcılarını bekliyor.

 

Opel, Ekim ayına özel olarak, C-SUV modeli Opel Grandland X modelini 303.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 70.000 TL kredi için, 15 ay, %0 faiz imkanı ile satışa sunarken, B-SUV segmentindeki oyuncusu Opel Crossland X modelini ise 211.300 TL’den başlayan fiyatlarla SUV tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Profesyonellerin hem iş hem de özel hayatlarında kullanabildiği, çok yönlü Opel Combo modeline de Ekim ayında, 45.000 TL kredi için 15 ay, %0 faiz imkanına ek showroom’lara özel avantajlarla, 170.700 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

 

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Opel Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site