Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Yeni Jaguar XE 2021 Model Özellikleri
Yeni Jaguar XE 2021 Model Özellikleri

Yeni Jaguar XE 2021 Model Özellikleri

2021 Jaguar XE, yeni bağlantı seçenekleri ve elektrikli versiyonu ile gün yüzüne çıktı. İlk defa yeni nesil MHEV elektrikli hibrit sistemli 2.0 litrelik dört silindirli motorlar görücüye çıkıyor.

2021 Yeni Jaguar XE Teknik Özellikleri

Tüm motor seçeneklerinde sekiz ileri otomatik şanzıman ile desteklenen sistemde motor seçenekleri oldukça fazla.

2.0 litre MHEV, dört silindirli turbo dizel, 204 PS, sekiz ileri şanzıman, arkadan itişli.
2.0 litre dört silindirli turbo benzinli, 250 PS, sekiz ileri şanzıman, arkadan itişli.
2.0 litre dört silindirli turbo benzinli, 300 PS, sekiz ileri şanzıman, AWD.
2021 Jaguar XE

Yeni nesil dizel motor, ilk kez 48V lityum pilli MHEV sistemle tanıtıldı. Frenleme ve yavaşlama esnasında kaybedilen enerjiyi depolayan motor bölmesine yerleştirilmiş kayışlı jeneratör, kalkış, duruş ve hızlanmalarda motora destek oluyor. Bu motor 0’dan 96 km/s hıza 6.9 saniyede aracı ulaştırıyor ve karbon emisyon seviyeleri 127 g/km olarak ölçülüyor. Geliştirilmiş kanat teknolojili turboşarj motor özellikleri, yakıt verimliliği ve performansa ciddi katkı sağlıyor.

Benzinli seçeneklerde, 250 PS gücündeki motor 365 nm tork değerine ve 6.4 saniye hızlanma süresine sahipken, 300 PS gücündeki motorda 400 nm tork ile hızlanma süresi 5.6 saniyeye kadar iniyor.

yeni-jaguar-xe-2021-model-ozellikleri-kokpit-resmi

XE, Jaguar’daki en son Pivi Pro bilgi ve eğlence sistemi ile donatılmış şekilde geliyor. 10 inçlik merkezi dokunmatik ekranı araçla ilgili birçok özelliği grafikler şeklinde gösterebiliyor. En yeni baş üstü ekran ile sürücü dikkati dağıtılmadan bilgiler gösterilebiliyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikleri tüm versiyonlarda standart olarak sunulmuş.

XE ile birlikte Jaguar’ın çok güçlü ve hafif araçlar üretme hedefi ileri bir boyuta taşınmış. Alüminyum ağırlıklı geri dönüşümlü malzemeler kullanılan model sürdürülebilir bir çevre için iddialı adımlar atıyor.

Güvenlik özelliklerinde de ön plana çıkan model, yeni geliştirilen hırsızlık uyarı sistemleri ile akıllı telefonlara bilgi gönderebiliyor.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site