Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Opel’in Kasım Ayı sıfır araç kampanyaları
Opel’in Kasım Ayı sıfır araç kampanyaları

Opel’in Kasım Ayı sıfır araç kampanyaları

Opel’lerde sıfır faizli finansman fırsatı

Opel, Kasım ayı boyunca başta Grandland X ve Insignia olmak üzere tüm modellerinde cazip kampanya avantajları sunuyor.

Opel’in sonbahar kampanyası kapsamında, markanın beğenilen kompakt SUV modeli Opel Grandland X, Kasım ayına özel 75.000 TL kredi için 15 ay, %0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. “Hayatı Değiştir” sloganı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile bir SUV’dan daha fazlasını sunan Opel Grandland X’in Kasım ayı güncel kampanyalı başlangıç fiyatı 335.400 TL.

Opel’in B-SUV segmentindeki temsilcisi Crossland X, 223.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Yeni Opel Insignia, gelişmiş teknolojileri ve lansmana özel 490.900 TL’den başlayan kampanya fiyatları ve 100.000 TL, 15 ay, %0 faizli kredi avantajıyla otomobil tutkunlarına sunuluyor.

Yeni tasarımı ve modern teknolojileriyle öne çıkan Opel Corsa’ya Kasım ayında 50.000 TL kredi için 15 ay, %0,89 faiz imkanına ek showroom’lara özel avantajlar ve 172.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Yeni Opel Astra Hatckback de sonbahara özel kampanya fırsatlarıyla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. İddiasını kanıtlamış motoru, dokuz ileri vitesli otomatik şanzıman seçenekleri ve daha da dijitalleşen yenilikçi teknolojileriyle Opel Astra HB modelleri 279.500 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlarla satın alınabiliyor.

Çok yönlü Opel Combo modeli de Kasım ayında, 50.000 TL kredi için 15 ay, %0,89 faiz imkanına ek showroom’lara özel avantajlarla, 182.700 TL’den başlayan fiyatlarla Opel yetkili satıcılarında.

Opel modellerinde sonbahar kampanya fırsatları
Yeni Opel Corsa kampanyası
Tümüyle yenilenen altıncı nesil Opel Corsa, Kasım ayında 172.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 50.000 TL’ye, 15 ay boyunca %0,89 faizli kredi fırsatıyla sahiplerini bekliyor. Yeni Opel Corsa, segmentinde ilk defa sunulan sekiz vitesli otomatik şanzıman, IntelliLux LED® Matrix farlar, modern sürüş destek sistemleri ve tamamen yenilenmiş olan tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Yeni Opel Corsa modelleri
Yeni Opel Corsa Essential
Yeni Opel Corsa Edition
Yeni Opel Corsa Elegance
Yeni Opel Corsa Ultimate

 

Yeni Opel Astra HB kampanyası

Yenilenen motor ve şanzıman seçenekleri ile büyük ilgi gören Opel Astra Hatchback modelleri, 279.500 TL’den başlayan Kasım ayına özel kampanya fiyatları ve 50.000 TL’ye, 15 ay boyunca, %0,89 faizli kredi kampanyasıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Opel Astra Hatchback modelleri

Yeni Opel Astra HB Edition
Yeni Opel Astra HB GS Line
Yeni Opel Astra HB Elegance

Opel Astra Sedan kampanyası
Opel Astra Sedan, Kasım ayında 192.900 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla Opel yetkili satıcılarında.

Opel Astra Sedan modelleri
Opel Astra Sedan Edition Plus
Opel Astra Sedan Sport

Yeni Opel Insignia kampanyası
Güncellenen tasarımı ve gelişmiş yeni teknolojileriyle Opel’in amiral gemisi Insignia, lansmana özel 490.900 TL’den başlayan kampanyalı fiyatları ve 100.000 TL kredi için 15 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla Opel yetkili satıcılarında.

Yeni Opel Insignia modelleri
Yeni Opel Insignia Edition
Yeni Opel Insignia Elegance
Yeni Opel Insignia Ultimate
Yeni Opel Insignia Exclusive
Yeni Opel Insignia 4×4 GSI

 

Opel Crossland X kampanyası

Sonbaharda Opel Crossland X modellerine 50.000 TL için 15 ay vade ve %0,89 faizli finansman seçeneğiyle sahip olmak mümkün. Kampanya kapsamında Opel Crossland X, 223.900 TL başlangıç fiyatıyla Opel Showromlarda.

Opel Crossland X modelleri
Opel Crossland X Essentia
Opel Crossland X Enjoy
Opel Crossland X Excellence

Opel Grandland X sıfır faiz kampanyası
SUV tutkunları Kasım ayında Opel Grandland X modellerine 75.000 TL için 15 ay vade ve %0 faizli kredi fırsatından faydalanarak sahip olabilirler. Opel’in 2020 sonbahar kampanyası dahilinde, Grandland X modelleri 335.400 TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Opel Grandland X modelleri
Opel Grandland X Essentia
Opel Grandland X Enjoy
Opel Grandland X Excellence
Opel Grandland X Ultimate

 

Opel Combo kampanyası

Binek otomobilin teknoloji, güç ve konforunu ticari araç genişliği ve ferahlığıyla birleştiren Opel Combo, 50.000 TL için 15 ay, %0,89 faizli kredi imkanıyla satın alınabiliyor. Opel Combo’ya Kasım ayında 182.700 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Opel Combo modelleri
Opel Combo Essentia
Opel Combo Enjoy
Opel Combo Excellence
Opel Combo Ultimate

Opel 2020 model sıfır km otomobil ve SUV modellerinde geçerli Kasım ayı kampanyaları.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site