Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » DS Automobiles Nisan Ayı Sıfır Faiz Otomobil Kampanyası
DS Automobiles Nisan Ayı Sıfır Faiz Otomobil Kampanyası

DS Automobiles Nisan Ayı Sıfır Faiz Otomobil Kampanyası

DS Automobiles Nisan Ayı Sıfır Faiz Otomobil Kampanyası

DS Automobiles, Nisan ayında müşterileri için bahara özel çok avantajlı satın alma seçenekleri sunuyor.

DS’in Nisan ayına özel satış kampanyası kapsamında, markanın 300 HP güce sahip şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, 350.000 TL’ye kadar 12 ay vade ve sıfır faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

DS Automobiles, etkileyici tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve üstün konfor özellikleriyle dikkat çeken modeli DS 7 CROSSBACK modeli için 200.000 TL’ye kadar %0,89 faiz oranı ile kredi imkanı sağlanıyor.

Her biri birbirinden özel modellerinde kusursuz işçiliği, üst seviyede konforu, tasarımı ve teknolojiyi bir arada sunan DS, tüm bu ayrıcalıklara sahip olmak isteyen otomobil tutkunları için organize ettiği 24 saatlik benzersiz test programıyla da dikkat çekiyor. Premium otomobil tutkunlarının İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’da bulunan DS Store’larda DS Automobiles’in ürün gamında yer alan modelleri kapsamlı biçimde deneyimlemeye devam ediyor.

DS Automobiles SUV modelleri, tasarım, kalite ve performans özellikleriyle lüks sınıfta iddealı. 300 HP güce sahip ve dört tekerlekten çekişli modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 gücü ve esnekliği bir araya getiriyor. DS Automobiles’in Formula E Şampiyonası’ndan edindiği tecrübenin sonucu olarak geliştirdiği şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle desteklenen DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, günlük kullanım ihtiyaçlarını karşılayacak menzile sahip tamamen elektrikli sürüş seçeneğiyle hem sessiz hem de çevreci bir karakter sunuyor.

DS 7 CROSSBACK ise ikisi de tam otomatik şanzımanlar eşliğinde sunulan BlueHDi 130 dizel ve PureTech 225 benzinli olmak üzere güçlü ve verimli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Düşük yakıt tüketimi, konforlu ve sessiz yolculuk vaadi ve sürüş dinamiği gibi birçok avantajıyla da rakiplerinden ayrılan DS 7 CROSSBACK’in DS ACTIVE LED VISION LED ön farları ise modelin dış tasarımına ihtişam katıyor.

DS 7 CROSSBACK 12 ay %0,89 faizli finansman kampanyası
30.04.2021 tarihine kadar DS Automobiles yetkili satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0,89 kampanya faiz avantajı, perakende kanalında ve sadece DS7 CROSSBACK model araç alımlarının konu olduğu 200.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans kredilerinde geçerlidir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, 12 ay %0 faiz kampanyası
30.04.2021 tarihine kadar DS Automobiles yetkili satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz avantajı, perakende kanalında ve sadece DS7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 model araç alımlarının konu olduğu 350.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans kredilerinde geçerlidir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site