Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Skoda Haziran Ayına Özel Otomobil Kampanyası
Skoda Haziran Ayına Özel Otomobil Kampanyası

Skoda Haziran Ayına Özel Otomobil Kampanyası

Skoda’dan Haziran ayına özel kampanya fırsatları

2021 model Skoda’lar yaza özel kampanyalı fiyatları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Modern, coupe tarzı yeni şık tasarımıyla Yeni Skoda Octavia modellerine, Haziran ayında 350.600 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla sahip olmak mümkün.

Haziran ayında Yeni Skoda Scala 289.200 TL başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. Skoda Superb modelleri ise 381.000 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Skoda Kamiq 303.700 TL, Skoda Karoq 395.400 TL ve Skoda Kodiaq 437.900 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlarıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Skoda Fabia kampanyası
Skoda’nın Haziran ayında düzenlediği sıfır araç kampanyası kapsamında, Skoda Fabia modeli 75.000 TL için 18 ay vade ve %0,75 faizli finansman seçeneğiyle Skoda yetkili satıcılarında.

Haziran ayında Skoda Fabia 208.900 TL kampanyalı satış fiyatı ile sahiplerini bekliyor.

Skoda Fabia modeli için sunulan 75.000 TL, 18 ay, %0,75 faiz kampanyası ŠKODA Kasko alımı koşuluyla kullanılmaktadır.

Skoda Scala kampanyası
Yeni Skoda Scala’ya, 289.200 TL’den başlayan avantajlı satış fiyatları ve Haziran’a özel kampanya fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Skoda Scala, 467 litrelik bagaj hacmine sahip. Arka koltuklar yatırıldığında ise bagaj alanı 1.410 litreye kadar çıkabiliyor. Skoda Scala, 1.0 TSI 110 PS DSG ve 1.5 TSI ACT 150 PS DSG motor seçenekleriyle satışa sunuluyor. Donanım versiyonları; Elit ve Premium.

Yeni Octavia kampanyası
Yeni Skoda Octavia sahibi olmak isteyenler, Haziran ayında Skoda finans tarafından sağlanan taksit seçeneklerinden yararlanabilirler.

Yeni Skoda Octavia’da turbo şarjlı benzinli motora destek veren 48 V elektrik motor ile gücü 100 PS ve 150 PS olan 7 ileri otomatik vites ile kombinlenen iki ayrı mild hybrid motor sunmaktadır. Ortalama emisyon değerini 98 g/km’ye kadar düşürebilen çevreci mild hybrid motorlar, teknolojik deneyiminizi en üst seviye taşıyacak olan Shift By Wire şanzıman ünitesi ile donatılmıştır.

skoda-haziran-ayina-ozel-otomobil-kampanyasi-2021

Skoda Octavia modeli için sunulan 200.000 TL, 18 ay, %0,75 faiz kampanyası, 1.0 e-Tec TSI 110 PS DSG Elite donanım seviyesi hariç diğer tüm Octavia versiyonları için geçerlidir ve kampanya ŠKODA Kasko alımı koşuluyla kullanılmaktadır.

Skoda Superb kampanyası
Skoda’nın amiral gemisi Superb modeline Haziran ayında, 381.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Skoda Superb modeli için sunulan 200.000 TL, 18 ay, %0,75 faiz kampanyası, 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Comfort Plus donanım seviyesi hariç diğer tüm Superb versiyonları için geçerlidir ve kampanya ŠKODA Kasko alımı koşuluyla kullanılmaktadır.

Skoda Superb, 157 mm’lik arka diz mesafesi, yolculara evlerindeki konforu aratmayacak. Ön paneldeki krom detaylar, kapı içi ve ön paneldeki yeni dekor Superb’in rakipsiz konfor avantajını şık unsurlarla tamamlıyor.

Skoda Kamiq kampanyası
Yeni Skoda Kamiq modelleri Haziran ayında 303.700 TL’den başlayan fiyatlarla Skoda yetkili satıcılarında müşterilerini bekliyor.

Sağlam ve dinamik tasarımıyla Kamiq, hem şehir içinde hem de şehir dışında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Kamiq’in kompakt tasarımı ve yüksek görüş hizası şehir içi kullanım konforunuzu artırırken, etrafınızdaki her şeye hakim olmanıza olanak tanır.

Skoda Karoq kampanyası
Skoda’nın şehirli SUV modeli Skoda Karoq, Haziran ayında Skoda Finans ile uygun taksitlerle ödeme imkanı sunuyor.

Skoda Karoq modeli için sunulan 200.000 TL, 18 ay, %0,75 faiz kampanyası ŠKODA Kasko alımı koşuluyla kullanılmaktadır. Haziran ayında Skoda Fabia 208.900 TL kampanyalı satış fiyatı ile sahiplerini bekliyor.

10,25″ boyutundaki Dijital Gösterge Paneli, klasik otomobil kadran tasarımlarına yepyeni bir yorum getiriyor. 1280×480 piksel çözünürlüklü yüksek kaliteli ekran sayesinde ses, telefon, araç durumu, sürüş verileri, destek sistemleri ve opsiyonel olarak sunulan navigasyon parametrelerine ait tüm bilgileri istediğiniz gibi kumanda edebilir ve ihtiyacınız olan verilere anında ulaşabilirsiniz.

Skoda Kodiaq kampanyası
Karakteristik duruşu, gelişmiş teknolojik özellikleri, şehir ve arazi koşullarındaki yetenekleriyle SUV tutkunlarının beğenisini kazanan Skoda Kodiaq Haziran ayında 437.900 TL’den başlayan fiyatlarla Skoda yetkili satıcılarında.

Skada Karoq modeli için sunulan 200.000 TL, 18 Ay, %0,75 faiz kampanyası ŠKODA Kasko alımı koşuluyla kullanılmaktadır.

Yeni 7 koltuklu Kodiaq ile yalnızca yedi kişi maksimum konfor içinde seyahat etmekle kalmayacak, ayrıca bu durumda 270 litre, üçüncü koltuk sırası katlandığında 630 litre ve ikinci, üçüncü koltuk sırası katlandığında 2005 litre bagaj alanına sahip olacaksınız.

 

Satış sonrası kampanyaları

Skoda bakım kampanyası
Skoda orijinal parçalarında, bakım ve mekanik işçilik hizmetlerinde yaza özel avantajlar sağlanıyor. Skoda yetkili servislerinde geçerli aşağıda belirtilmiş olan indirim kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

3 ve 4 yaşındaki Skoda araç modellerine, periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan orijinal parça, Castrol edge professional motor yağlarında ve işçilikte %15 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında**16% indirim avantajı bulunuyor.

5 yaş 7 yaş arası Skoda araç modellerine, periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan orijinal parça ve işçilik %25 indirim avantajı sağlaıyor. Bununla birlikte Castrol edge professional motor yağlarında %20 indirim, kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında**16% indirim fırsatı bulunuyor.

8 yaş ve üstü Skoda araç modellerine, periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan orijinal parça ve işçilik ile kampanya kapsamında %30 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca Castrol edge professional motor yağlarında %20 indirim, kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında**16% indirim sunuluyor.

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Belirtilen indirim oranları, tavsiye edilen indirim oranlarıdır. Kampanyadan yararlanarak periyodik bakımlarını Skoda Yetkili Servislerinde yaptıran Skoda sahiplerine 1 yıllık Mobilite Hizmet Paketi de hediye***ediliyor.

* Bu kampanya 1 Nisan 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında ve yetkili servise gireceği tarih itibariyle trafiğe çıkış tarihinin üzerinden 2 yıldan daha fazla geçmiş Skoda araç modelleri için geçerlidir.

** Tavsiye edilen indirim oranları; mekanik ve elektrik tüm yedek parçalar, mekanik ve elektrik atölye işçiliği için geçerlidir. Kampanya kapsamında belirlenmiş Michelin, Pirelli ve Continental marka lastiklerde ise 3 yaş üzeri tüm Skoda araç modellerine %16 indirim sunulmaktadır.

*** Mobilite Hizmet Paketi, ücretsiz acil servis ve çekici hizmetini kapsamaktadır. Bu paket, Skoda Yetkili Servislerinde yapılan periyodik bakımın tamamlandığı tarihten itibaren 1 takvim yılı boyunca geçerli olacak şekilde tanımlanır. Her yeni periyodik bakım işleminde, eğer halen devam ediyorsa, bir önceki tanımlı Mobilite Hizmet Paketi iptal edilir ve yeni paket tanımlanır. Paketten faydalanmak için, ihtiyaç halinde 444 7780 no’lu Skoda Yol Yardım hattının aranması yeterlidir.

**** Yüce Auto, kampanya koşullarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site