Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Nissan’dan Haziran Ayı Otomobil Kampanyası
Nissan’dan Haziran Ayı Otomobil Kampanyası

Nissan’dan Haziran Ayı Otomobil Kampanyası

Nissan’dan Haziran Ayı Otomobil Kampanyası

Nissan modellerinde avantajlı kampanya fiyatları
Haziran ayı Nissan kampanyası kapsamında, Nissan Micra 208.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Nissan Juke, 291.700 TL’den başlayan fiyatlarıyla kompakt SUV sınıfında dikkatleri çekiyor.

Haziran ayında Nissan Qashqai 361.200 TL’den başlayan kampanya fiyatlarıyla sahip olmak mümkün. Haziran ayında Nissan X-Trail, 502.100 TL başlangıç fiyatına sahip. Nissan’ın başarılı pick-up aracı Navara, 330.900 TL manuel vitesli, 375.700 TL otomatik vitesli 4×4 modelleriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Yeni Juke kampanyası
Apple Car Play ve Android Auto özellikli 8” dokunmatik ekranı, LED ön farları, 19” alaşımlı jantları, BOSE® Premium ses sistemi, alcantara deri koltukları, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve arttırılmış 422 litre bagaj hacmi ile Yeni Nissan Juke, B-SUV segmentinde dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Haziran ayında Yeni Nissan Juke fiyatları 291.700 TL”den başlayan fiyatlarıyla müşterilerini bekliyor.

Nissan’ın Haziran ayı kampanyasıyla 2020 model yılı için 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0* ya da özel indirimli fiyatları, 2021 Model yılı için ise 50.000 TL 12 ay 0%** kredi kampanyası seçeneğiyle yeni Juke sahibi olabilirsiniz.

*Niskasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir. Kredi kampanyası 2020 Model yılı Platinum, Platinum Perso ve Platinum Premium modellerinde geçerlidir. Özel indirimli fiyatlar ile kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır.

** Niskasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir. Kredi kampanyası 2021 Model yılı Tekna Düz vites seçeneğinde mevcut değildir ve özel indirimli fiyatlarla birlikte kullanılamamaktadır.

 

nissandan-haziran-ayi-otomobil-kampanyasi-2021

Nissan Qashqai kampanyası
Haziran kampanyası kapsamında Nissan Qashqai, 2020 model yılı için 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99**, 2021 model yılı için 150.000 TL kredi tutarı için 15 ay %0,99** faiz avantajı sunuluyor.

Haziran ayında Nissan Qashqai fiyatları 361.200 TL’den başlayan fiyatlarla Nissan yetkili satıcılarında.

**İlgili kampanya NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.

Nissan X-Trail kampanyası
Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Haziran ayında 180.000 TL kredi tutarı için 15 ay %0,99* faiz avantajı ile Nissan Yetkili Satıcılarında.

Haziran ayında Nissan X-Trail 502.100 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

*Belirtilen kampanya NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir. 2020 ve 2021 Model yılı X-Trail Design Pack ve Platinum paketlerinde kredi kampanyası geçerlidir.

 

Micra’da yaz fırsatı
Nissan Micra, Haziran ayı boyunca 60.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99* faiz avantajı ile alıcılarını bekliyor. Avantajlı fiyatları ve cazip kredi finansman kampanyasıyla Nissan Yetkili satıcılarında.

Nissan Micra Haziran ayında 208.400 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

17” alüminyum alaşımlı jantlar, BOSE® premium ses sistemi, standart 6 adet hava yastığı, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı şerit takip asistanı, akıllı çevre görüş sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı ve etkileyici tasarımıyla hayatınıza heyecan katan Nissan Micra şehir tutkunlarının vazgeçilmezi.

*Kampanya NisKasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.

Nissan Navara kampanyası
SUV konforunu, Nissan Intelligent Mobility teknolojileriyle bir arada sunan Nissan Navara’nın, akıllı çevre görüş sistemiyle kolayca park ederken, güçlü ve ekonomik motoruyla yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşayın. 18” alaşım jantlar, akıllı çevre görüş sistemi, akıllı 4×4 özelliği, LED ön farlar, deri koltuklara sahip Nissan Navara Haziran ayına özel avantajlı fiyatları ve 60.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99* faiz kredi kampanyasıyla Nissan Yetkili Satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Haziran ayında Nissan Navara 330.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

* Kampanya Niskasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir.

Nissan kampanya koşulları
Nissan Otomotiv A.Ş. kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu kampanya 1 Haziran 2021 tarihi itibarı ile Nissan Otomotiv A.Ş.’nin bir sonraki duyurusuna kadar katılım gösteren Nissan Yetkili Satıcıları için geçerlidir.
Kanun ve/veya bakanlık görüşündeki değişikliklerden kaynaklanabilecek vergi farklılıkları nedeniyle firma hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın

 

Otomobil Kampanyası





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site