Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Aralık Kampanyaları » Dacia Aralık Ayı Sıfır Araç Kampanyaları
Dacia Aralık Ayı Sıfır Araç Kampanyaları

Dacia Aralık Ayı Sıfır Araç Kampanyaları

Dacia yıl sonu Sıfır Araç Kampanyaları
Dacia yıl sonu kampanya fırsatları kapsamında, 24 aya kadar vade ile cazip finansman kampanyaları, takas imkanı ve Aralık ayına özel fiyat avantajları sunuyor.

Dacia güncel kampanya fiyatları
Aralık ayında yıl sonuna özel Yeni Dacia Duster modelleri 356.000 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Daha yüksek güç ve dört çeker özelliğiyle Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 versiyonu ise 408.000 TL fiyatıyla sahiplerini bekliyor.

 

Yeni Dacia Sandero, Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg donanım versiyonu ile 360.000 TL’den satılıyor. Yeni Sandero Stepway modelleri 338.000 TL başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. 7 koltuklu Dacia Lodgy ise 412.000 TL kampanyalı satış fiyatıyla Dacia yetkili satıcılarında.

 

Yeni Dacia Duster kampanyası
Dacia’nın Aralık ayında yıl sonuna özel düzenlediği kampanya kapsamında, Yeni Duster modellerine 100.000 TL için 24 ay vade ve %1,67 faizli kredi imkanıyla sahip olmak mümkün.

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 100.000 TL kredi, 24 ay vade ve %1,67 faiz oranı ile aylık ödeme 5.430 TL’dir.

 

Dacia finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Yeni Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,05, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %27,61

Dacia Yeni Sandero Stepway kampanyası
Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Dacia Yeni Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 100.000 TL kredi, 24 ay vade ve %1,67 faiz oranı ile aylık ödeme 5.430 TL’dir.

Dacia finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Dacia Yeni Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 -119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,05, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %27,61

Aralık ayına özel 1.000 TL takas indirimi kampanyası
Sınırlı sayıdaki 2021 model tüm Dacia model araçların perakende satın alımında uygulanan kampanyadan, mevcut aracını takasa vererek, 2021 model Dacia yeni araç alanlar faydalanabilecektir. İlgili kampanya kapsamında, 1.000 TL’lik ekstra takas indirimi uygulanacaktır. Takasa verilecek araç, yeni araç alımı tarihinde, en az son 3 aydır müşteri veya 1.derece yakını üzerine kayıtlı olmalıdır. Takasa gelen araç sahibi ile yeni araç sahibi 1.derece akraba (anne, baba, eş, kardeş, çocuk) olabilir. Soy isim kontrolü yeterlidir. Soy ismi değişen kız çocukları da dahil edilebilir.

Yeni Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 107-137(g/km); yakıt tüketimi 4-7,3(l/km) aralığındadır. Dacia Yeni Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Dacia Dokker Combi’nin karma CO2 salımı 112 – 165(g/km); yakıt tüketimi 4,3 – 8,6 (l/km) aralığındadır. Dacia Dokker Van’ın karma CO2 salımı 111 – 159(g/km); yakıt tüketimi 4,2 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2021’e tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

Online satışa özel dosya masrafsız kredi ve ilk bakım hediye kampanyası
satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.dacia.com.tr üzerinden araç alan ve Dacia Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.dacia.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Dacia finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2021 tarihine kadar satinal.dacia.com.tr’de geçerlidir.

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site