Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Aralık Kampanyaları » Aralık Ayı Sıfır Araç Opel Kampanyaları
Aralık Ayı Sıfır Araç Opel Kampanyaları

Aralık Ayı Sıfır Araç Opel Kampanyaları

Opel’in Aralık ayı kampanya fiyatları

2021 model 0 km Opel’lere yıl sonuna özel kampanya fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. Opel Corsa 395.900 TL, Opel Astra HB ise 589.900 TL’den başlayan fiyatlarla Opel yetkili satıcılarında. Aralık ayında, Yeni Opel Insignia 1.5 Dizel AT-8 122 HP Edition versiyonu 794.900 TL fiyatıyla satın alınabiliyor.

Yeni Crossland benzinli versiyonları 490.900 TL’den, dizel versiyonları ise 557.900 TL’den başlayan 2021 model fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Essential, Edition, Elegance ve Ultimate olmak üzere 4 farklı donanım paketine sahip Yeni Opel Crossland, 1.2 benzinli manuel ve otomatik seçeneklerinin yanı sıra 1.5 dizel otomatik seçenekleriyle de tercih edilebiliyor.

 

Aralık Ayı Sıfır Araç Opel Kampanyaları

Opel Grandland X modelleri Aralık ayında 764.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2021 model Grandland X 1.5 Dizel AT-8 130 HP Edition versiyonu 791.900 TL kampanyalı satış fiyatıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Elegance, GS Line ve Ultimate olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan Yeni Opel Mokka ise 627.900 TL başlangıç fiyatıyla Opel yetkili satıcılarında yerini alıyor.

 

Opel modellerinde yıl sonuna özel fırsatlar
Opel, Aralık ayında showroom’lara özel ayrıcalıkları ve KOBİ’lere özel sunduğu nakit indirimleriyle dikkatleri çekiyor. Opel’in ticari araç kampanyası kapsamında KOBİ müşterileri Opel Combo Life, Combo Cargo, Zafira Life ve Vivaro modellerine 5.000 TL indirimle sahip olabiliyor.

Birbirinden özel binek ve SUV modellerinde de çeşitli olanaklar sunan Opel, yeni araç sahibi olmak isteyenleri showroom’larına davet ediyor. Opel, Aralık ayında binek ve ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren rakiplerinden ayrışan başarılı hatchback modeli Opel Corsa, yıl sonuna özel tekliflerle sahiplerini bekliyor.

Opel’in yeni tasarım dilini en iyi şekilde yansıtan modelleri arasında yer alan Crossland, SUV konforunu ve sürüş keyfini otomobilseverlerle buluşturuyor. Markanın yakın zamanda Altın Direksiyon Ödülü’ne layık görülen SUV modeli Mokka, Opel showroomları’nda yeni sahiplerini sıra dışı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Opel’in bir diğer güçlü modeli Opel Grandland X ise yılın son günlerine özel olanaklarla yeni yıla yeni bir SUV’la girmek isteyen otomobil severleri bekliyor.

 

Ticari ürün gamında KOBİ’lere özel avantajlar
Opel, binek otomobil konforunu ticari araç özellikleriyle birleştirerek kobilerin her ihtiyacına cevap veriyor ve farklı boyutlardaki ürün yelpazesiyle hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Opel’in, Combo Life modelini satın almak isteyen kobi müşterileri, 5.000 TL’lik indirim avantajıyla modele 412.900 TL’ye sahip olabiliyor. Sağlamlığı, çok yönlü kasası ve yüksek kapasitesiyle öne çıkan Combo Cargo ise 314.900 TL’den başlayan kampanyalı fiyatlar ve kobilere özel ek 5.000 TL indirim olanağı ile satın alınabiliyor.

Opel Vivaro modelleri, aralık ayı boyunca 417.900 TL’den başlayan fiyat ve kobillere özel ek indirimleriyle dikkat çekiyor. Konfor odaklı yenilikçi teknolojileri, özgün Alman tasarımı ve iyi düşünülmüş detaylarıyla yeni Zafira Life, 626.900 TL’den başlayan fiyatı ve özel indirimleriyle hem KOBİ’leri hem de geniş aileleri hedefliyor.

Aralık ayında Opel, geniş ticari ürün gamı ve çağdaş tasarımlarla buluşturduğu yeni binek modelleriyle, yılın son ayında müşterilerini Opel showroom’larına davet ediyor.

 

 


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site