Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Hyundai i10 Yeni Modeli Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor ?
Hyundai i10 Yeni Modeli Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor ?

Hyundai i10 Yeni Modeli Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor ?

Makyajlı 2023 Hyundai i10 Türkiye Çıkış Tarihi Açıklandı

Hyundai, i10 modelini İzmit’te üretip 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiği için makyajladı. Cesur tasarımıyla segmentinde oldukça popüler olan makyajlı 2023 Hyundai i10, konfor özellikleriyle öne çıkıyor. Üst segmentlerde sıkça kullanılan akıllı teknolojiler, Hyundai i10’da da mevcut.

Makyajlı 2023 Hyundai i10 Türkiye Çıkış Tarihi
Hyundai, Avrupa pazarında önemli satış rakamlarına ulaşan i10 modelini yeniledi. Daha canlı renkler ve şık bir tasarımla birlikte, gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor özellikleri ve genellikle sadece üst segmentlerde bulunan teknolojileri de içeriyor. Bu yeni eklentilerle birlikte, Hyundai i10 sınıfında daha rekabetçi hale geldi.

Makyajlı 2023 Hyundai i10‘un üretimi, Nisan ayında Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında başlayacak olup satışına da aynı ayın sonunda yapılması beklenmektedir.

Makyajlı 2023 Hyundai i10 Donanımları
Yeni i10, makyaj operasyonundan sonra iç ve dış tasarımda güncellemelerle yenilendi. Hyundai i10 artık daha sportif bir görünüme sahip olup, alçak tavan ve uzun dingil mesafesi sayesinde cesur bir etki yaratıyor. Bazı pazarlar için satış stratejisi olarak N Line versiyonu da sunan Hyundai, i10 N Line ile daha sportif bir seçenek sunuyor. i10’un yeni dokuz gövde renginden ikisi, inci kaplamalı parlak ve açık gri “Lumen Grey” ve mavi-mor karışımı “Meta Blue” gibi özel renklerle dikkat çekiyor.

Makyajlı 2023 Hyundai i10 Kokpiti

Otomobilin ön kısmındaki farlar ve gündüz sürüş lambaları yenilendi ve i10’un arka kısmında da yeni LED stoplar bulunuyor. Bu arka LED kombine farlar, yatay bagaj kapağı çizgisinde bir “H” simgesi oluşturuyor. Ayrıca, 15 inç alaşım jantlar ve mat gri 2D logolar da araçta yer alıyor.

i10’un iç mekanında mavi renkli ambiyans aydınlatmaları öne çıkan yenilikler arasında. Yeni bir eklenti olan “Mor Paket”, aracın sportif dış tasarımına eğlenceli bir hava katıyor. Dikey mor çizgilere sahip ekose kumaş koltuklar, dikiş ve havalandırma deliklerinde de mor renkli detaylar ile tamamlanıyor. i10 N Line ise sportif difüzöre sahip tamponlar, marşpiyeler ve içerideki kırmızı dokunuşlarla motor sporlarından esinlenen tasarımını en iyi şekilde yansıtıyor.

Yeni i10, sorunsuz bağlantı özellikleri sayesinde son derece kullanışlı bir araçtır. Bu özellikler, i10’u sadece teknolojik olarak daha gelişmiş hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda araç içi deneyimi de daha kolay hale getirir. Avrupa’nın en popüler şehir otomobillerinden biri olan i10, standart 4,2 inç LCD göstergeye, önde ve arkada USB tip-C bağlantılara, 4G ağına dayalı ikinci nesil eCall’a ve pazarlara bağlı olarak Over The Air (OTA) harita güncellemelerine sahiptir.

Makyajlı 2023 Hyundai i10 Türkiye

2023 Hyundai i10, 8 inç multimedya ekranı, Sesli Video Navigasyon (AVN), kablosuz Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve en son Bluelink® telematik güncellemesiyle üst segmentteki otomobillerle yarışır. Daha fazla güvenlik için Hyundai Smart Sense donanımları standart olarak sunulur. Önden Çarpışma Önleme Asistanı (FCA), bisikletçileri de içerecek şekilde genişletilmiştir ve olası kazaları tespit ederek önler. Şerit Takip Asistanı (LFA) aracın mevcut şeritte kalmasına yardımcı olmak için direksiyon kontrolünü kullanır. Arka Yolcu Uyarısı (ROA), yolculuk sırasında arka kapının açılıp açılmadığını gösterge panelindeki bir mesajla sürücüye hatırlatır.

Yeni i10, Avrupalı sürücüler için pratik bir seçimdir. A segmentinde belirleyici özelliklere sahip olan model, elektrikli katlanır aynalarla donatılmıştır. Koltuklar açıkken 252 litre, koltuklar katlandığında ise 1.050 litre bagaj kapasitesi sunan i10, iki kademeli bagaj paneli, tek elle arka koltuk katlama ve arka görüş kamerası da sunar.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site