Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » BMW 3.0 CSL 2023 Model Teknik Özellikleri
BMW 3.0 CSL 2023 Model Teknik Özellikleri

BMW 3.0 CSL 2023 Model Teknik Özellikleri

BMW 3.0 CSL 2023 Model Teknik Özellikleri

BMW 3.0 CSL, iki koltukta benzersiz bir tasarımı saf performans deneyimiyle birleştirir. 1970’lerde yaratılan, yolda katıksız sürüş keyfi için tasarlanmış yarış pisti teknolojisinin uygulanması konseptini son derece odaklanmış bir şekilde günümüze taşıyor.

BMW 3.0 CSL, ayrıntılı işçilik içeren sınırlı üretim olacak. Markanın yıldönümü münasebetiyle özel modelden ardışık numaralandırılmış tam 50 adet satışa sunulacak. Bu, en başından itibaren BMW 3.0 CSL’e, BMW M markasının özellikle sadık ve hevesli hayranlarının araç koleksiyonlarında kendine yer bulacak bir enderlik statüsü verir.

BMW 3.0 CSL 2023 Model Teknik Özellikleri

Efsanevi bir spor otomobilin hem yarış pisti hem de yol için reenkarnasyonu olan BMW 3.0 CSL, saf bir otomobilin tüm özelliklerine sahiptir. Klasik sürüş keyfini ve BMW M geleneksel köklerinin farkındalığını benzersiz biçimde ayrıcalıklı bir şekilde somutlaştırır. Kendi adını taşıyan rol modeli, bugüne kadar BMW M otomobillerinin belirgin bir özelliği olan maksimum sürüş keyfi ve tutku için DNA’yı taşıyan ilk otomobil olarak kabul ediliyor.

3.153 santimetreküp arttırılmış motor ve 151 Kw/206 beygirlik maksimum çıkışla, en güçlü doğrudan enjeksiyonlu altı silindirli sportif bir motor içeriyor. Yüksük ağırlığı sadece 1270 kilogram.

BMW 3.0 CSL 2023 Model Kokpiti

BMW 3.0 CSL için özel olarak daha da geliştirilen M TwinPower Turbo teknolojisine sahip tahrik sisteminin versiyonu, maksimum 412 Kw/560 ps gücü harekete geçiriyor. BMW M GmbH’nin yol onayına sahip düz altı silindirli modelleri için yeni rekor, aracın özel durumunu destekler. Motoru maksimum 550 Nm tork geliştirir ve maksimum 7.200 rpm hıza kadar lineer güç dağıtımı ile büyüler.

Süspansiyon teknolojisinin konfigürasyonunda da en son teknoloji, tüm bileşenlerin uyumlaştırılması için 50 yılı aşkın bir süredir olgunlaşan bir metodoloji ile birleştirildi. BMW 3.0 CSL’de kullanılan süspansiyon bileşenleri, yüksek performanslı spor otomobiller için geliştirmenin öncüsüdür.

Ayrıca, BMW 3.0 CSL’in iç mekânında karbon kullanımı ve diğer hafif yapı önlemleri, saf spor otomobil özelliklerini vurgular. Ek koltuklar yerine, arkada iki entegre kask bölmeli bir saklama bölgesi bulunur. Kapı panellerindeki CFRP kaplama ve azaltılmış akustik yalıtım da son derece sportif görünüme katkıda bulunuyor. Sürücü ve ön yolcu, yolun her kilometresinde son derece duygusal ve taklit edilemez bir yarış hissi veren M Karbon tam çanak koltuklarda oturuyor.


Yeni Model Otomobiller için
Tıklayın

Otomobil Kampanyaları için Tıklayın





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site