Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Haberleri » Trafik Sigortasında İndirim Ne Zaman Geliyor ?
Trafik Sigortasında İndirim Ne Zaman Geliyor ?

Trafik Sigortasında İndirim Ne Zaman Geliyor ?

Trafik sigortasında tavan fiyat nedir? Zorunlu trafik sigortası kapsamında alınan hizmetlerde nisan ayı itibari ile tavan fiyat uygulaması getiriliyor.
Trafik sigortalarında tavan fiyat uygulamasının gündeme gelmesiyle araç sahiplerinin geçmişe yönelik ödemelerinden iadesi gündeme geldi.
Tavan fiyat uygulamasıyla trafik sigortasında %30 civarında indirim olması bekleniyor. Bunun yanı sıra geçmişe dönük para iadesi de gündeme gelmiş görünüyor.

Trafik Sigortasında Para İadesi Olacak mı?

Trafik sigortasında tavan fiyat uygulamasını yorumlayan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu son dönemlerde faiş fiyatlardan yürüyen sigorta pazarına bir ayar niteliğinde olduğunu bildirdi. Ayrıca Ağaoğlu tavan fiyat uygulamasıyla %30 oranında bir geçmişe dönük para iadesi olacağını bildirdi.

Sigorta şirketleri zararlarını sürücülere kesmiştir.

Sigorta şirketlerinin geçtiğimiz dönemde hepsi birden %105 oranında zamlar yaptığını belirterek, 2015 yılında 350 tl olan bir sigorta poliçesi bir anda 710 tl larak araç sahiplerinin karşısına çıktı. Zarar ettiklerini öne süren sigorta şirketleri zarar ettiklerini beyan ederek yüksek zamlar yaparak bunun faturasını araç kullanıcılarına kesilmiştir.

Tavan Fiyat Uygulaması Nedir?

Tavan fiyat uygulaması devletlerin belirlenmiş mal ve hizmetlerin müşteriye satılacağı maksimum fiyatı temsil eder. Bu uygulama savaş ve kıtlık durumlarında çokça uygulanır. Bu durum küçük gelirli gurupları sıkıntıya sokmamak adına yapılan bir uygulamadır.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site