Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Otomobil Kampanyaları » BMW May Fest Mayıs 2017 Kampanyası
BMW May Fest Mayıs 2017 Kampanyası

BMW May Fest Mayıs 2017 Kampanyası

BMW May Fest Kampanyası

BMW 1 Serisi, BMW 3 Serisi, BMW X1 May Fest’e özel fiyatlarla Mayıs ayında BMW Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 1 Serisi Kampanyası
Kampanya kapsamında BMW 1 Serisi 124.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

BMW May Fest avantajları bu Mayıs’ta da tüm hızıyla devam ediyor. BMW May Fest’e özel avantajlı fiyatlarıyla BMW 1 Serisi Borusan Oto Şubeleri’nde.

BMW 118i Joy otomobiller için geçerli olan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıdır ve teslim tarihindeki fiyatı geçerli olacaktır. Kampanya 31 Mayıs 2017 sonuna kadar perakende faturası kesilen 2017 model BMW 1 Serisi sıfır otomobiller için geçerlidir. Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Satışa sunulan otomobiller görseldeki otomobile göre farklılık gösterebilir.

BMW 3 Serisi Kampanyası
Kampanya kapsamında BMW 3 Serisi 197.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

BMW May Fest avantajları Mayıs ayında tüm hızıyla devam ediyor. BMW May Fest’e özel avantajlı fiyatlarıyla BMW 3 Serisi Borusan Oto Şubeleri’nde.

BMW 318i Prestige otomobiller için geçerli olan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıdır ve teslim tarihindeki fiyatı geçerli olacaktır. Kampanya 31 Mayıs 2017 sonuna kadar perakende faturası kesilen 2017 model BMW 3 Serisi sıfır otomobiller için geçerlidir. Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Satışa sunulan otomobiller görseldeki otomobile göre farklılık gösterebilir.

BMW X1 Kampanyası
Kampanya kapsamında BMW X1 203.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

BMW May Fest avantajları bu Mayıs’ta da tüm hızıyla devam ediyor. BMW May Fest’e özel avantajlı fiyatlarıyla BMW X1 Borusan Oto Şubeleri’nde müşterilerin beğenisine sunuluyor.

BMW X1 sDrive18i otomobiller için geçerli olan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıdır ve teslim tarihindeki fiyatı geçerli olacaktır. Kampanya 31 Mayıs 2017 sonuna kadar perakende faturası kesilen 2017 model BMW X1 sıfır otomobiller için geçerlidir. Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Satışa sunulan otomobiller görseldeki otomobile göre farklılık gösterebilir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site