Kampanyalar
Buradasınız: Anasayfa » Yeni Model Otomobiller » Mini John Cooper Works 2016
Mini John Cooper Works 2016

Mini John Cooper Works 2016

Mini John Cooper Works modelinin üretimine başlanmasına karar verildi. İngiliz Mini markasının bugüne kadar ki en güçlü motorunu Mini John Cooper Works modeli kucaklıyor. 2 litre hacimli,4 silindirli, twin turbolu performans odaklı bu motor, 231 beygirlik güce ulaşabiliyor. Bu MINI modelinin ulaşabildiği maksimum hız ise, saatte 246 Km.

Mini John Cooper Works yakıt tüketimi

Mini John Cooper Works yakıt tüketim değeri bakımından da iyileştirilmiş. Turbonun ve egzoz sisteminin yeni tasarımı gücü arttırmış ama yakıt tüketimi oldukça makul bir seviyede gerçekleşiyor. Ortalama yakıt tüketim değeri 100 Km’de 6.7 litre benzin olarak gerçekleşen bu spor modelin tork değeriyse 320 Nm. John Cooper Works, piyasaya standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla sürülecek.

Bu manuel şanzımanla bu MINI, 0’dan 100 Km/h hıza 6.3 saniyede çıkabiliyor. Fakat 6 ileri Steptronic spor şanzıman opsiyonel olarak alınırsa bu 0-100 Km/h değeri 6.1 saniye olarak gerçekleşiyor. Bu otomatik şanzımanla ayrıca ortalama yakıt tüketiminde de, 1 litrelik bir azalma sağlanıyor. Yani 6 ileri Steptronik şanzımanlı MINI John Cooper Works modelinin 100 Km ortalama yakıt tüketimi 5.7 litre.





Audi Web Site        Mercedes Web Site        Bmw Web Site